Mutari / relocari locuinte

Mutari locuinte persoane fizice – mutari rapide si la costuri scazute, in, inspre sau dinspre Bucuresti, de la sau catre orice alta destinatie; mijloacele noastre de transport, adecvate fiecarui tip de transport in parte, au acces in orice zona a Bucurestiului, la orice ora din zi si din noapte!

home_moving2_hiw_11

Pachetul 1

Ai nevoie doar de transport? Nicio problema - o scurta convorbire telefonica si autovehiculul potrivit va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, maxim 3 ore!
home_moving2_hiw_22

Pachetul 2

Doresti manipulare si transport? In urma stabilirii detaliilor, se vor deplasa catre locatia ta echipele noastre, alcatuite din intregul personal necesar efectuarii operatiunilor, precum si echipamentele si mijloacele de transport aferente, in maxim 3 ore!
home_moving2_hiw_33

Pachetul 3

Sunt necesare operatiuni de impachetare, manipulare si transport? Un consultant UNISISTEM GRUP se va deplasa la locatia ta, in vederea efectuarii unei evaluari profesioniste a volumelor, greutatilor, precum si a abordarii speciale a obiectelor fragile; echipele noastre vor sosi la locatie, la momentul stabilit.
home_moving2_hiw_34

Pachetul 4

Este nevoie si de depozitare temporara (pana la terminarea curateniei sau a amenajarii noului spatiu) chiar si a intregului mobilier? Depozitele noastre vor pastra obiectele tale in cele mai bune conditii, in spatii inchise, incalzite, ferite de intemperii, pazite si asigurate!

Comenzi telefonice: (+4)021.210.26.89 (+4)021.210.26.93 (+4)0744.335.446

Call Now
Directions