Mutari / relocari depozite

Mutari spatii comerciale, depozite – mutari sau relocari de depozite si spatii comerciale, existand posibilitatea punerii la dispozitie inclusiv a mijloacelor de incarcare – descarcare mecanizate (electro si motostivuitoare); transport inclusiv de mare tonaj, in, inspre sau dinspre orice zona a Bucurestiului.

home_moving2_hiw_11

Pachetul 1

Ai nevoie doar de transport? Nicio problema - o scurta convorbire telefonica si autovehiculul potrivit va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, maxim 3 ore! Transportul poate fi efectuat oricand, astfel incat activitatea companiei tale sa nu fie afectata! In cazul in care se vor utiliza mijloace de transport de mare tonaj, este necesara obtinerea autorizatiilor necesare in vederea patrunderii acestora la locatiile de plecare si de destinatie, precum si respectarea orarului de patrundere (in general, intervalul orar 20:00 – 07:00);
home_moving2_hiw_22

Pachetul 2

Doresti manipulare si transport? In urma stabilirii detaliilor, se vor deplasa catre locatia ta echipele noastre, alcatuite din intregul personal necesar efectuarii operatiunilor, precum si echipamentele si mijloacele de transport aferente, in maxim 3 ore! Operatiunile se pot efectua si in afara orelor de program, pentru a nu afecta activitatea companiei tale.

home_moving2_hiw_33

Pachetul 3

Sunt necesare operatiuni de impachetare, manipulare si transport? Un consultant UNISISTEM GRUP se va deplasa la locatia ta, in vederea efectuarii unei evaluari profesioniste a volumelor, greutatilor, precum si a abordarii speciale a obiectelor fragile; echipele noastre vor sosi la locatie, la momentul stabilit.
home_moving2_hiw_34

Pachetul 4

Este nevoie si de depozitare temporara (pana la terminarea curateniei sau a amenajarii noului spatiu) chiar si a intregului stoc de marfuri al companiei tale? Depozitele noastre vor pastra marfurile tale in cele mai bune conditii, in spatii adecvate.

Comenzi telefonice: (+4)021.210.26.89 (+4)021.210.26.93 (+4)0744.335.446

Call Now
Directions