Mutari, relocari locuinte, relocari birouri, relocari depozite, servicii de transport, manipulare bunuri
Servicii transport, manipulare mobilier, manipulare bunuri, relocari depozite
1. Home
2. Despre noi
3. Mutari / relocari locuinte
4. Mutari / relocari birouri
5. Mutari / relocari depozite
6. Servicii transport si manipulare
7. Comanda
8. Contact

Servicii transport si manipulare

UNISISTEM GRUP iti pune la dispozitie mijloace de transport si manipulare, adecvate fiecarui tip de activitate.

Dispunem de o puternica flota de autotransport, alcatuita din mijloace de transport tip duba sau cu obloane si prelata. Autovehiculele noastre pot efectua transporturi de obiecte cu greutati de pana la 21t si volume de pana la 100mc. In functie de evaluarea specialistilor nostri, iti punem la dispozitie mijlocul de transport adecvat volumului si greutatii totale a obiectelor tale. In cazul in care se vor utiliza mijloace de transport de mare tonaj, este necesara obtinerea autorizatiilor necesare in vederea patrunderii acestora la locatiile de plecare si de destinatie, precum si respectarea orarului de patrundere (in general, intervalul orar 20:00 – 07:00). Nu sunt necesare autorizatii speciale cand este vorba de autovehicule cu masa totala autorizata de pana la 3,5t.

Operatiunile de incarcare-descarcare mecanizata se pot efectua apeland la electro si motostivuitoarelor noastre, ce pot transborda greutati de pana la 5t. In cazul utilizarii acestora, este necesar a se tine cont de spatiul destinat miscarii utilajului.

Echipele noastre de manipulare sunt alcatuite din profesionisti, care vor asigura tranzitarea obiectelor tale in cele mai sigure si bune conditii, astfel incat starea fizica a acestora sa nu fie afectata.

* Toate bunurile manipulate si transportate sunt asigurate de cand au parasit adresa de expeditie pana la sosirea la adresa de destinatie.

Home : Despre noi : Relocari locuinte : Relocari birouri : Relocari depozite : Servicii : Comanda : Contact

Copyright © 2009 Mutari-Relocari-Bucuresti.ro Toate drepturile rezervate.    Web hosting: Web Style Expert


Acest site a fost optimizat pentru urmatoarele cuvinte cheie: mutari, relocari locuinte, relocari birouri, relocari depozite, servicii de transport si manipulare bunuri pentru Google, cel mai puternic motor de cautare web.